Σχετικά με μένα

Το επαγγελματικό μου προφίλ

Ψυχολόγος Λευκωσία

Είμαι αδειούχος Ψυχολόγος (Αριθμός Άδειας 124) με ειδίκευση στον τομέα της Κλινικής Ψυχολογίας. Έλαβα το πρώτο πτυχίο μου στην Ψυχολογία από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στην Ελλάδα και το Μεταπτυχιακό μου στην Κλινική Ψυχολογία από το Murray State University των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Είμαι μέλος του Συνδέσμου Ψυχολόγων Κύπρου καθώς και του Συνδέσμου Ψυχολόγων Αμερικής, APA.

Έχω δουλέψει ως κλινική ψυχολόγος με άτομα διαφόρων ηλικιών, με παιδιά, ενήλικες, ζευγάρια αλλά και οικογένειες. Έχω βοηθήσει άτομα που αντιμετώπιζαν διάφορες καταστάσεις όπως αγχώδεις διαταραχές, διαταραχές της διάθεσης, διατροφικές διαταραχές, διαπροσωπικές δυσκολίες και διαταραχές συμπεριφοράς. Η εμπειρία μου περιλαμβάνει εργασία σε κέντρο εσωτερικής παραμονής και ψυχολογικά κέντρα για εξωτερικούς ασθενείς.

Στο παρελθόν στα πλαίσια της πρακτικής εξάσκησης εργάστηκα στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ως εποπτευόμενη Ψυχολόγος. Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής εργάστηκα ως εποπτευόμενη Κλινική Ψυχολόγος στο Ψυχολογικό Κέντρο του Murray State University για εξωτερικούς ασθενείς. Παρείχα αξιολόγηση και ψυχοθεραπεία σε ενήλικες, παιδιά και ζευγάρια.

Εξασκώ το επάγγελμα της Κλινικής Ψυχολόγου σε ιδιωτική βάση στην Κύπρο από τον Σεπτέμβρη του 2010 . Παράλληλα είμαι εξωτερική συνεργάτης στο Κέντρο Έρευνας και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών (ΚΕΣΥ) στη Λευκωσία. Στο παρελθόν εργάστηκα στην Υπηρεσία Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας στη θέση αντικαταστάτριας Σχολικής Ψυχολόγου και ως Κλινική Ψυχολόγος με εργοδότη το ΚΕΝΘΕΑ.

Η θεραπευτική μου προσέγγιση λαμβάνει υπόψη το παρουσιαζόμενο πρόβλημα, το αίτημα του πελάτη, τις θεραπευτικές του προσδοκίες και στόχους. Εργάζομαι ακολουθώντας αρχές διαφόρων ερευνητικά αποδεδειγμένων θεραπευτικών προσεγγίσεων.